Puteți să faceți comanda direct prin telefon sau puteți rezerva un apel, lăsînd camanda pe site, plasând preliminar în coș modelele care v-au interesat, în acest caz, veți fi contactat în scurt timp pentru confirmarea comenzii.

Comenzile sunt prelucrate în timpul orelor de lucru de la 9-00  pînă la 17-00, de marți până duminică, luni este zi liberă. Dacă ați făcut comanda după 17-00, înseamnă că veți fi contactat a doua zi în timpul orelor de program.

Curierul va suna cu 30 de minute înainte de vizită.

Pentru livrare, puteți alege până la 6 poziții pe care doriți să le alegeți pentru măsurare. Dacă cumpărarea nu a avut loc, plătiți doar serviciul de livrare - 20 lei. În cazul în care cumpărarea a avut loc, livrarea este gratuită.

Livrarea se face în termen de 24 de ore de la momentul comenzii, totul depinde de volumul de muncă a  curierului și a traficului rutier. Sau puteți conveni cu curierul asupra livrării pentru un moment convenabil pentru dvs.

Se ia în considerare și posibilitatea livrării pe teritoriul Republicii Moldova, dar totul  depinde de locul în care vă aflați, toate detaliile sînt discutate la telefon.

Plata se efectuează la loc în numerar la primirea ordinului.

Primind comanda, controlați cu atenție produsul, asigurați-vă că nu există defecte, verificați comanda.